" A kávé egy csészényi ölelés ". Nem véletlenül van milliónyi hódolója ennek a mesés, élénkítő italnak. Mi is nagy rajongói vagyunk, és elsősorban az íze kedvéért fogyasztjuk. Nem csoda, hogy előszeretettel használjuk a torták ízesítésére is, és a kávéval készült tortáink eddig mindig kirobbanó sikert arattak :-)

A fehér csokoládé egy olyan édes kísértés, amit bár mi magában fogyasztva nem preferálunk olyan mértékben mint a tejcsokit , de alapanyagként felhasználva, a vele kombinált ízesítésű torták ellenállhatatlan ízélményt nyújtanak. A továbbiakban kiemelünk néhány olyan kedvencünket, aminek az ízesítésében ez a fajta csokoládé is jelentős szerepet kap.

Bár a torták, és cukrásztermékek készítése egy külön szakma, de mi meg vagyunk győződve arról, hogy ha valaki otthon szeretetből, és odaadással készíti el a tortát egy szuper receptet követve, vagy a kreativitására hagyatkozva, az akár sokkal finomabb tud lenni egy cukrászdában kapható tortánál még akkor is, ha az illető nem rendelkezik róla képesítéssel.

A csokoládé különleges, és elvarázsol! Engedd, hogy rabul ejtsen, és élvezd ki a csokoládé okozta különleges pillanatokat! Készítsd el a valamelyik csokoládétorta receptet az alábbiak közül, és oszd meg másokkal is a csokoládé okozta élményt!

Nem vagyunk profi fotósok (ez látszik is), de törekszünk arra hogy az elkészült étel látványát minél szebben visszatudjuk adni. Ha úgy gondolod hogy a mi tapasztalataink hasznosak lehetnek számodra, akkor kövesd a fotós cikksorozatunkat, amiben apró, de hasznos tippekekel segítünk hogy a te szuper sütijeid is jól mutassanak a róluk készült fényképeken.

Ha valami új ízt szeretnél csempészni a desszertjeidbe, feldobnád a már megszokott csokoládékrémet vagy kedvenc tortádat akkor tökéletes választás lehet a Tonkabab. Még nem hallottál róla? Vagy hallottál, de még nem merted kipróbálni? Olvass tovább és ismerd meg velünk ezt a csodás fűszert!