Juharszirupos birsalma torta fenyőmaggal, kesudióval

A birsalma kétségtelenül az ősz egyik legnagyobb ajándéka, hiszen nem csak finom, de egy igazi vitaminbomba is. A birsalma valódi szezonális gyümölcs, és az egyik legjobb lehetőség amit kezdhetünk vele az , hogy egy mennyei, ízes tortát készítünk belőle :-) 

A juharsziruppal párosítani remek választás, ami egy rendkívül értékes természetes édesítőszer, mely a karamellhez hasonló ízével, és mézszerű állagával sokak kedvence. A végeredmény egy olyan fűszerekkel, és magvakkal dúsított ízbomba, aminek minden falatja elvarázsolt minket fogyasztás közben. Készítsd el Te is! :-)


A receptet " A pillanat íze - Ízszüret 2" e-bookban találjátok ami további 4 recept is olvasható.  Katt a linkre: :-)

Az e-book ide kattintva találod

De a különálló receptet is meg tudod vásárolni ide kattintva.


Birsalma torta